Over Hop

Hop Toegangstechniek adviseert, levert en installeert oplossingen voor de beveiliging van de buitenruimte. Toegangscontrole en toegangsdetectie is onze ‘core business’. Bedrijven, overheden, instellingen én particulieren zijn onze opdrachtgevers.

Expertise Hop Toegangstechniek

Kennis en kunde zijn schaars. En daarom bestaat Hop Toegangstechniek. Gedreven professionals die voorzien in de vraag naar bij-de-tijdse oplossingen voor toegangscontrole en toegangsdetectie. Wij werken met professionals, met passie voor het vak. Daar zijn we zuinig op en daar investeren we in. Dat is onze kracht.

Team Hop Toegangstechniek

Hop Toegangstechniek is een ervaren bedrijf met een toegewijd team van professionals dat in staat is oplossingen voor toegangscontrole te bedenken, te ontwikkelen én uit te voeren.

Het team bestaat uit medewerkers met verschillende achtergronden, waardoor er een goede balans is tussen specialisme en ervaring. Hop Toegangstechniek hecht aan hoogstaande technische kennis, talent, plezier en creativiteit. Daarin investeren wij ook. Met als resultaat dat wij blijven verrassen met inventieve en innovatieve oplossingen.